Welkom op de website van Hiltra Verhuur, ruim 35 jaar de onbetwiste PGS15-specialist voor Nederland en België!

Hiltra Actueel

Huren F60 opslagsystemen en Occasions:
Wilt u snel een PGS15 opslag systemen inzetten ? Hiltra heeft altijd meerdere occasions uit voorraad leverbaar of bekijk onze mogelijkheden om te huren.

Uitlevering van producten/opgegeven levertijden:
Door schaarste op de grondstoffenmarkt en grote drukte bij onze transporteurs kan het voorkomen dat vooraf opgegeven/afgesproken levertijden niet kunnen worden nagekomen. Wij doen ons uiterste best de afgegeven levertijd na te komen. Voor vragen hieromtrent kunt u uiteraard altijd met ons contact opnemen op 0342-404160.
 
Hiltra heeft verschillende vacatures openstaan:
- Werkvoorbereider Productie
- Montagemedewerkers
 

Huurunits voor ASML in Eindhoven

Bij ASML zijn, via logistieke dienstverlener DHL, twee huurunits Bigsaver® model BS3000/1100 brandcompartimenten in gebruik genomen. Hiermee is snel een flexibele oplossing gerealiseerd voor de tijdelijk opslag van 12 europallets met ADR-stoffen conform PGS 15. Binnenkort wordt deze opslag met nog eens 12 europallets uitgebreid.

Huurunits voor DB Schenker Tilburg

Bij het distributiecentrum van DB Schenker in Tilburg zijn twee huurunits Bigsaver® model BS3002/1100 brandcompartimenten in gebruik genomen. Hiermee is voor hun klanten een flexibele oplossing voor de tijdelijk opslag van 24 europallets met ADR-stoffen conform PGS 15 gerealiseerd. Uiteraard worden de brandcompartimenten meteen door ons op de plek gezet, zodat ze direct in gebruik genomen kunnen worden.
 
Bent u ook op zoek naar een snel inzetbare brandwerende oplossing voor de tijdelijke opslag van ADR goederen, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs op +31-342-404160. Of bekijk direct ons huurprogramma.


Aanbiedingen