Welkom op de website van Hiltra Verhuur, ruim 35 jaar de onbetwiste PGS15-specialist voor Nederland en België!

Actueel beursnieuws >>>> Wijziging beursdata

Op 1, 2 & 3 december 2020 (gewijzigde data) ontvangen wij u graag op onze stand F03 tijdens de Vakbeurs Maintenance in de Evenementenhal Gorinchem. Vakbeurs Maintenance vindt gelijktijdig plaats met Worksafe, dit creëert een marktleidend platform voor de nieuwste onderhoudstechnolo-gieën en veilig & gezond werken binnen diverse industriële sectoren. Vul hier uw bedrijfs-gegevens met opmerking "Vakbeurs Maintenance” in en ontvang een gratis kaart om de beurs te bezoeken.

Huurunits voor ASML in Eindhoven

Bij ASML zijn, via logistieke dienstverlener DHL, twee huurunits Bigsaver® model BS3000/1100 brandcompartimenten in gebruik genomen. Hiermee is snel een flexibele oplossing gerealiseerd voor de tijdelijk opslag van 12 europallets met ADR-stoffen conform PGS 15. Binnenkort wordt deze opslag met nog eens 12 europallets uitgebreid.

Huurunits voor DB Schenker Tilburg

Bij het distributiecentrum van DB Schenker in Tilburg zijn twee huurunits Bigsaver® model BS3002/1100 brandcompartimenten in gebruik genomen. Hiermee is voor hun klanten een flexibele oplossing voor de tijdelijk opslag van 24 europallets met ADR-stoffen conform PGS 15 gerealiseerd. Uiteraard worden de brandcompartimenten meteen door ons op de plek gezet, zodat ze direct in gebruik genomen kunnen worden.
 
Bent u ook op zoek naar een snel inzetbare brandwerende oplossing voor de tijdelijke opslag van ADR goederen, neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs op +31-342-404160. Of bekijk direct ons huurprogramma.


Aanbiedingen